Bitterheten ligger tung

Jag har avbokat Göteborgsvarvet. Jag har fattat beslut i Lidingöloppsfrågan. Det blir inget. Möjligen tar jag tag i Stockholm halvmarathon, men mest sannolikt blir mitt första lopp i år halvmarathon i Bålsta i oktober.

Prognosen är allt annat än god och det är irriterande så in i bängen att sitta på altanen med sitt kaffe och se alla löpare strutta förbi på cykelbanan utanför staketet.

Läser i Runners World #1 från 2010 om bloddoping och får idéer om huruvida steroider skulle skynda på läkningen. Kan man få det hos husläkaren tro? Knappast. Svarta marknaden är inte ett alternativ så det får bli till att försöka äta och sova bra och hoppas på att stötvågsbehandlingarna betalar sig till slut.

Annonser

En reaktion till “Bitterheten ligger tung

Lägg till

  1. Lider med dig. Förstår att det måste kännas riktigt tungt, speciellt nu när vädret börjar bli riktigt trevligt. Du får försöka njuta av livet i övrigt och kanske ta upp nån annan hobby när du återhämtar skadan. Tänk på att löpningen dock alltid finns kvar där bakom hörnet när du blir tillräckligt kurant igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: