Jag lägger ner löpningen

Jag har tagit mitt förnuft till fånga och insett att jag inte är skapt för det här med fysisk aktivitet. Varje gång jag kommit upp i acceptabla nivåer så  har en skada satt punkt för framgångarna. Nu ger jag upp. Jag orkar inte ta fler motgångar nu. Jag lägger ner bloggen också. Några hundra besök i veckan kan inte vara värt besväret att hålla den uppdaterad och sitta och grunna på vad jag ska skriva.

 

Hej då och tack för att ni tog er tid

 

Annonser

5 reaktioner till “Jag lägger ner löpningen

Lägg till

 1. Hej Tomas!

  En sak som jag ofta tänker på är hur alla tidningar oftast skriver om hur man ska lägga upp sin träning men att de aldrig skriver om de skador man kan få. Av en händelse kom jag in på din sida, där du ger tips på träningsapplikationer, beskriver olika problem vid löpning, och jag fastnade för din sida för att den var så idérik. Jag är trött på att läsa samma info om löpning om och om som man hittar i alla tidningar, och tyckte att din sida i alla fall var orginell.

  Jag har också problem med mina knän, och vet inte om jag kan springa Göteborgsvarvet i år. Men jag försöker träna försiktigt i alla fall. Jag kommer inte att lägga av att träna, och jag kommer inte att sluta skriva även om problem dyker upp. Jag kommer kanske att lägga om min inriktning på dessa två. Nu hoppas jag att du tänker om. Ditt skrivande har verkligen glimten i ögat och du kan utveckla detta till att du kanske inte tränar till maraton, men att du istället skriver böcker! Din blogg är verkligen kul att läsa!

  Lycka till!

  Marcella

  Gilla

 2. Marcella: Tack för dom orden. Jag följer dig på Twitter så det kanske var genom det du hittade min blogg.
  Vi får väl se hur det går med bloggandet nu när jag inte har något att skriva om.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: