Halkskydd Skodubb Isdubb med grepp | BestGrip

Såg i en tråd på Funbeat att det fanns dubb till skor. Bara skruva i när det är halt och sen när våren kommer så är det bara att dra ur dom. Kanske funkar de på löpardojjorna

Halkskydd Skodubb Isdubb med grepp | BestGrip.

7 kommentarer på “Halkskydd Skodubb Isdubb med grepp | BestGrip

Add yours

 1. Ja jag såg också dom där, kanske gå ihop och göra ett köp, 100 st dubb med verktyg för 770 kr.
  Värt ett försök, var ju hårdmetallspets så det borde tåla lite asfalt också.
  Någon lite äldre par kan man ju testa i, kortaste dubben går tydligen ner 6mm, det borde man klara med de flesta skor man har.

  Gilla

 2. Jag undrar lite hur skons dämpningsförmåga påverkas av att man trycker i hårda metallbitar i sulorna. Kanske kompenserar det mjuka snötäcket för det. Nån som har provat? Eller har alla klivit in i gymmen 😛

  Gilla

 3. Jag är skeptisk. Tror det finns stor risk för att dubben känns igenom sulan. Jag tror löparskor som är gjorda för dubbar har en hårdare innersula än normala löparskor. Dessutom tveksam till om de kommer att fästa ordentligt. Gummit i yttersulan på löparskor brukar vara ganska mjukt och poröst. Har sett fabrikstillverkade dubbskor där de har metallgängor i sulan så man kan skruva i dubbarna. Har för mig att de var från Asics förra säsongen. Spänd dock på resultatet. Står själv i valet och kvalet mellan att skaffa någon form av halkskydd till mina vanliga löparskor, springa på de utslitna VJ Sarva från förra eller förförra säsongen eller att försöka hitta några nya dubbskor som passar min läst.

  Gilla

 4. Jag får också för mig att dubbarna ska kännas genom sulan. Kanske ska höra med nån som provat innan jag ger mig i kast med dubbar. Dessutom så fungerar mina Salomon SpeedCross bra på både snö och is.

  Gilla

 5. Hej Tomas,
  Jag ser att du skriver om Halkskydd. Mitt företag heter Scandic Coating och vi syslar med halkskyddslösningar. Du kan se på vår webbsidan vilken produkter vi har. Där finns en lag att kommunen, fastighets ägaren och arbetsgivaren har ansvar att göra åtgärder mot hala golv. Problemen är att de gör ingenting före någonting alvarigt har hänt. Titta t.ex. på köocenter entrén eller badhus/simhallen. Man kräver att barn inte ska springa och ha det kul. Problemen här är att människor har halkat men de klagar inte.
  Jag kan inte blogga och använda mig av detta vertyg för att vakna upp människor och medela dom att det finns även  en EU Lag och att man kan kräva ersättning.
  Vi har t o m en Gör Det Sjalv Halkskydds Kit så att man kan göra sina sten golv i badrumet eller kök halkfritt. Jag vill gärna betala 10% av alla bestälningar som kommer via bloggen.
  Ring mig gärna om det låter interessant för dig.
  Mitt telefon nummer är: 040-29 28 59 eller 0708 80 55 66
  Mvh
  Pax (VD Scandic Coating Sweden)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: